dilluns, 19 de març de 2012

Última funció de LA TERRA OBLIDADA a la SALAFlyhard!Dissabte va ser l'última funció de LA TERRA OBLIDADA a la SALAFlyhard. Moltes gràcies a tots aquells que ens heu acompanyat durant aquestes setmanes. Les vostres reaccions, comentaris i felicitacions ens han omplert moltíssim. Ha estat un veritable plaer. Un espectacle del que ens sentim molt orgullosos i que hem gaudit molt. Una obra que ens ha fet crèixer com a companyia, que ens ha permés buscar noves formes i nous camins.
Però la cosa no s'acaba aquí. La temporada que ve -encara no podem quan ni on ni com- LA TERRA OBLIDADA tornarà a la cartellera barcelonina. Us anirem informant de les novetats!

Ara, però, d'aquí a poques setmanes, comença la recuperació de ENS HAURÍEM D'HAVER QUEDAT A CASA que vam estrenar al festival Temporada Alta '10. Després d'alguns bolos, ens instal·lem durant 5 setmanes a la Sala Muntaner. A partir del 16 de maig!
Una comèdia enfollida i trepidant que retrata els difícils inicis d'una desastrosa companyia teatral en el món de l'espectacle.

That's entertainment!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada