Qui és qui a Arcàdia

Llàtzer Garcia
Dramaturg i director

Girona 1980. Es diploma en interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i s’inicia en dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett i a l’Institut del Teatre. Treballa com actor (Freaks, Treball d’amor perdut, Cafè) i com ajudant de direcció de Xicu Masó (Al vostre gust, Tres versions de la vida, Strictu Sensu, Els diaris d’Adam i Eva, L’home dels coixins, Alaska i altres deserts, Petits crims conjugals, Mi alma en otra parte, Mequinensa i l’Encarregat), Helena Tornero (No parlis amb estranys) i de Pau Miró (Singapur).
Ha dirigit Sam –peces curtes de Samuel Beckett- a la Sala Beckett, Al vostre gust de la companyia Parking Shakespeare i diferents espectacles de poesia i música. Ha co-dirigit El balneari de Marc Artigau al Festival Temporada Alta’13.
Ha escrit i estrenat les següents obres: Au revoir, Lumière (2003, premi Ciutat de Sagunt, publicada a Bròsquil.), Sweet nothing (2007, premi Ciutat d’Amposta, publicada a Cossetània; Obrador de la Sala Beckett), Vent a les veles (2009, premi Marqués de Bradomín, publicada a Editorial Injuve; Círculo de Bellas Artes de Madrid), Ens hauríem d’haver quedat a casa (2010; Festival Temporada Alta. Sala Muntaner), Kafka a la ciutat de les mentides (2011; La Cuina, Festival Grec), La terra oblidada (2012; Premi Ciutat de Gandia. SalaFlyhard. Sala Atrium), La pols (2014, SalaFlyhard. La Villarroel. Teatro Fernán Gómez. Premi de la crítica de Barcelona i Premi de la crítica “Serra d’Or”. Publicada a Comanegra.), Sota la ciutat (2015. Temporada Alta. Teatre Lliure. Publicada a Arola.) i L’última nit del món (2016. SalaFlyhard. Publicada a Edicions Flyhard)
Ha escrit també les peces breus Ara em toca a mi (2010; La Planeta. Publicada a Offcartell), Doppelgänger (2012; La Planeta. Publicada a Offcartell), Vida i mort d’un talp (2011; Lectura al Festival Temporada Alta) i Jericó (2015. Temporada Alta. Publicada al llibre “Llibràlegs”, Arola). Co-escriu amb Marilia Samper, Dos punkis i un vespino (2011; Teatre Gaudí).
És el dramaturg i director de la companyia Arcàdia. Algunes de les seves obres estan traduides al castellà i a l’anglès. Ës professor de l’ESCAC i ha dirigit la pel·lícula de La Pols, produïda per Astrolabi Films.


Guillem Motos
ActorLlicenciat en Interpretació per l’Institut del Teatre. Treballa en diferents muntatges de J.M.Mestres: La filla del mar d’Àngel Guimerà (TNC ’01), Romeu i Julieta de Shakespeare (Teatre Lliure ’02) i El tinent d’Inishmore de Martin MacDonagh (TNC ’03). Entre els seus treballs destaquen: Contes estigis o el cabaret dels morts d’Albert Mestres amb direcció d’Iban Beltrán (Sala Muntaner ’04), La Torna de la Torna dels Joglars, direcció Albert Boadella (Teatre Romea ’05 i gira per Espanya), To the Happy Few escrit i dirigit per Ferran Dordal (Temporada Alta ’06), El gran Secret de Comediants amb direcció de Joan Font (TNC ’07 i gira per Espanya), Molta aigua de Carles Mallol, dirigit per Víctor Muñoz (Sala Beckett ’07), Memòria del temps de la immaduresa de Ferran Dordal (Teatre Lliure’08, assaig obert), Un manicomi a Goa de Martín Sherman (Versus Teatre’08) amb direcció d’Emilià Carilla, Búfals de Pau Miró (Sala La Planeta´08), La mort d’un viatjant de A. Miller amb direcció de Mario Gas (Teatre Lliure ´09), Aquí s’aprèn poca cosa amb dramatúrgia i direcció de Toni Casares (Sala Beckett ’09),  Romeo & Julieta... ad aeternum... (Festival Shakespeare ’10) i Gos, dona, home / En estat d’excepció de Sybille Berg i Falk Richter (Sala Beckett ´11), Contra l'amor/democràcia d'Esteve Soler amb direcció de Carles Fernández (La Seca '12), Romeu i Julieta de W.Shakespeare amb direcció de Dougald Bruce Lockhard (Teatre Akadèmia '13), Shakespeare on the beat a partir de Somni d'una nit d'estiu amb direcció de Moisès Maicas (Festival Grec '13), Somni d'una nit d'estiu de W.Shakespeare amb direcció de Joan Ollé (TNC '14), La revolta dels àngels d'Enzo Cormann amb direcció de Nicolas Chevalier (Teatre Akadèmia '14), Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano d'Alberto Iglesias i Mario Gas amb direcció de Mario Gas (Festival Mérida '15 i Teatre Romea '16).

Com a membre d'Arcàdia treballa ens els següents espectacles de la companyia: Esquivel! Una comèdia estereofònica (Nau Ivanow ’10), Ens hauríem d’haver quedat a casa (Temporada Alta ’10, properament a la Sala Muntaner), Vent a les veles (Círculo de Bellas Artes de Madrid '10), Kafka a la ciutat de les mentides (Festival Grec de Barcelona '11), La terra oblidada (Sala Flyhard '12) i La Pols (Sala Flyhard i Villarroel 2015) i Cenizas (La pols) (Teatro Fernando Fernán Gómez 2016), tots escrits i dirigits per Llàtzer Garcia.Muguet Franc 
Actriu


Es diploma en Interpretació al Col·legi de Teatre de Barcelona i a Estudios de Teatro amb Txiqui Berraondo. Treballa en diferents muntatges com "Tortugues" de Clàudia Cedó (Club Capitol 2016), "Al vostre gust" amb Cia.Pàrking Shakespeare (2015), "Línies" dramatúrga i directora Marilia Samper (Teatre Lliure 2014), "Memòria plena" autor i director Jordi Oriol (Teatre Lliure 2014), "L'Auca del Born" Dir.Jordi Casanovas (2013); "Assassinat Atrium Viladecans" Cia FlyHard, Dir. Cristina Clemente (2013); "Doppelgänger" de Llàtzer Garcia, Dir. Llàtzer Garcia (Sala Beckett 2012); "Dos punkis i un vespino" de Marilia Samper i Llàtzer Garcia, Dir. Marilia Samper (Teatre Gaudí 2011); “You’re Pretty and I’m Drunk” (Teatre Lliure 2011), "Submergir-se a l'aigua" (2008), i "Nowhereville" (2007) d’Helena Tornero, Dir. Marilia Samper; “Angelus Novus” de Juan Mayorga, Dir. Miquel Fernández (Reus 2010); “La Ilíada” de A. Baricco, Dir: Tom Bentley-Fisher, Q-ars Teatre (Festival Mérida 2010); Lobby Herode Kenneth Lonergan, Dir: Sílvia Sanfeliu (2005); 11 de setembre'01/Les Troianes de Michael Vinaver, Dir: Ramón Simó (TNC 2002);Lulú -La caixa de pandora de Frank Wedekind, Dir: Mario Gas (TNC 2001); 4 Bailes d’Albert Espinosa, Dir: Enrique Jasenada (Teatre Malic 2001); entre d'altres. En televisió ha treballat a la webserie "Positivas" direcció de Gustavo Palacios (2015), a TV3 a Pol&Cia(2007); El cor de la ciutat(2008); "Llegendes urbanes" (2008); "Market Love" (2013), a TVE a Happy House(1999).

Com a membre d'Arcàdia treballa en els següents espectacles: "Sota la ciutat" (Temporada Alta 2015 i Teatre Lliure 2016), La Pols (Sala Flyhard i Villarroel 2015) com a Ajudant de Direcció, i La terra oblidada (Sala Flyhard '12), tots escrits i dirigits per Llàtzer Garcia.