dilluns, 20 de febrer del 2012

Nova estrena d'Arcàdia: La Terra Oblidada


El pròxim dijous 23 de febrer s’estrena a la SALAFLYHARD el nou muntatge de la companyia Arcàdia, LA TERRA OBLIDADA de Llàtzer Garcia que compta amb les interpretacions de Marta Aran, Muguet Franc, Josep Mota, Guillem Motos i Mima Riera.

LA TERRA OBLIDADA és un drama cru i tens centrat en les relacions complexes que han anat teixint tres germans amb el seu pare. El pare, un home afectat per les malalties que ha anat patint i que l’han obligat a quedar-se assegut per sempre en una cadira de rodes, ha decidit no parlar mai més. Els fills, no entenen el motiu i per això intentaran, durant tota una tarda, fer parlar al pare. Si no ho aconseguieixen, potser descobriran que no són ells els més adequats per cuidar d’ell. Una atmósfera tens i malaltíssa recórre aquesta història situada a les comarques del nord de Catalunya que reflexiona sobre les herències que van passant de pares a fills, tant culturals, com materials, com genètiques.


Les funcions seran els dijous i divendres, a les 21h, els dissabtes a les 22:30h i els dilluns a les 21h. Per fer reserva d’entrada, envieu un mail a :

sala@flyhard.org.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada